La Clé du Sud Chocolates

B&B eigenaar Thomas Losonczy volgde een koksopleiding in Hotelschool Spermalie in Brugge.
Zijn passie voor wijn resulteerde later in het diploma van Sommelier Conseil (Suze-la-Rousse/FR) en de gastronomische chocolade ambities voerden hem tenslotte naar de opleiding ambachtelijk chocolatier.
Thomas legt onder meer de focus op pralines & wijn. Zorgvuldig uitgekozen wijnen met bijpassende pralines is zijn uitdaging. Dat is intens degusteren én dubbel genieten!
Ook met de combinatie pralines & bier weet hij een verfijnd samenspel te creëren.
Thomas werkt nog zuiver ambachtelijk, met Belgische top-chocolade, diverse origine-chocolades en verse kwaliteitsproducten. Hij opteert bewust voor kleinschaligheid en authenticiteit en maakt pralines voor de échte chocoladeliefhebber die van pure en delicate smaken houdt.
Bekijk hier het aanbod

Bent u op zoek naar een originele praline voor uw restaurant, tearoom of koffiebar?
In onderling overleg maken wij een unieke en/of exclusieve praline voor uw zaak. Contacteer ons vrijblijvend voor verdere inlichtingen.